Massage

Ik ben Michael Relou (eigenaar) en heb mij gevestigd met mijn massagepraktijk Kensho in het gebouw van All4fit Boxmeer. De massages die ik bied, kunnen al naar gelang uw wensen zacht en relaxend zijn, of meer stevig en doelgericht - en alles daar tussenin. Ik maak in mijn praktijk een onderscheid tussen de "gewone" massages (sportmassage, ontspanningsmassage en triggerpointmassage) en de massagetherapie, die direct gericht is op het verhelpen of verminderen van specifieke klachten. Als heilpraktiker (natuurgeneeskundig therapeut volgens de Duitse wetgeving) combineer ik in mijn praktijk verschillende massagetechnieken en therapieën.

Sportmassage
In de basis is dit een vorm van de klassieke (Zweedse) massage. De handgrepen zijn vaak stevig, en zijn gericht op het voorkomen van blessures.

Ontspanningsmassage
Ook een vorm van klassieke massage, waarbij langzame handgrepen worden gebruikt om een diep gevoel van ontspanning te geven. Desgewenst kan deze massage ook op een speciale massagestoel uitgevoerd worden, zodat je niet plat op je buik hoeft te liggen.

Triggerpointmassage
Doelgerichte massage om triggerpoints ("spierknopen") te behandelen.

Massagetherapie
Een klachtgericht behandelingsconcept waarin meerdere therapieën samengaan, o.a. triggerpointmassage, Dorn-Breuss-massage en osteopathische technieken.

Medical taping concept
Een revolutionaire vorm van elastisch tapen waarmee pijn gedempt kan worden, en het herstel van spieren, pezen en banden versneld kan worden.

Vrijwel iedereen heeft van tijd tot tijd behoefte aan een massage, of het hierbij nu gaat om stijve computerschouders, een beginnende sportblessure, of gewoon voor de hoognodige ontspanning. Kom in dat geval eens langs: ik sta voor goede massages, met aandacht gegeven in een prettige, ontspannen sfeer. Voor meer informatie kijk op mijn website www.massagekensho.nl of neem telefonisch contact op nummer: 06-44906567.