Voedingsadvies

Soms wil het gewoon maar niet lukken om die kilootjes kwijt te raken, terwijl dat toch heel belangrijk voor je is. Allereerst voor je gezondheid, maar vooral ook omdat je beter in je vel wilt komen te zitten. Bij All4fit Boxmeer werken we samen met een gewichtsconsulent die erkend is door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en daarmee ook door de zorgverzekeraars. Op basis van de aanvullende verzekering kunnen de kosten in veel gevallen geheel of gedeeltelijk worden gedeclareerd.

Wij begeleiden je volgens de richtlijnen gezonde voeding naar een gezond eet- en leefpatroon. We geven je voedings- en beweegadviezen die je zullen helpen een gezondere leefwijze en een gezonder lichaamsgewicht te bereiken. Je leert gezonde keuzes te maken door bijvoorbeeld het leren begrijpen van productinformatie op verpakkingen. Je leert meer over de werking van de stofwisseling en hoe je je lichaamsgewicht kunt reguleren door gezonde voeding en regelmatige beweging. Je krijgt advies over (variatie) mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner en er wordt aandacht geschonken aan gezonde tussendoortjes. Kortom, een gedegen en volledig voedingsadvies met vele handvatten om zelfstandig de juiste keuzes te maken.

Je eigen inzet daarbij is natuurlijk ook van groot belang. Veel mensen vinden regelmatig bezoek aan de gewichtsconsulent daarbij de beste “stok achter de deur”. Wij zullen er alles aan doen om jou te motiveren en stimuleren om je doel te bereiken.

Voor meer informatie of het maken een afspraak kun je naar de receptiebalie. 
Je kunt ons natuurlijk ook bellen (0485 - 573997) of e-mailen (info@all4fit.eu).