Ledenvoordeel

Als lid van All4fit Boxmeer profiteer je naast het gebruik van onze faciliteiten, ook van gratis services. Dit is inclusief het abonnement en hier zitten geen extra kosten aan gebonden.

  • Eén op één begeleidingsafspraken in de fitness
  • Sleutelsysteem Technogym (zie uitleg tab FACILITEITEN)
  • Fruit
  • Wi-Fi netwerk (draadloos internet verbinding)
  • Voldoende parkeerplaatsen

In deze tijden van bezuinigingen werkt All4fit ook mee, om voor onze leden de vaste lasten te minderen. Daarom hebben wij met bedrijven uit regio afspraken gemaakt, zodat jullie als lid kunnen profiteren van een aantal kortingen. Hieronder het overzicht.


Stong Viking Obstacle Run

www.strongviking.com

Aanbieding:
€ 5,- korting bij deelname en een trainingsshirt van Strong Viking voor €10,- i.p.v. €19,95. Vraag naar de kortingscode bij onze entreebalie. 


Ria Cornelisse (fysiotherapeut)

www.riacornelisse.nl  

Aanbieding:
All4fit leden met beweegprogramma heup/knie, bekkenproblematiek en zwangere vrouwen (voor – en na de bevalling) verwijzen wij naar gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk Ria Cornelisse. Zij kan je adviseren over welke specifieke oefeningen je hiervoor zou kunnen doen. Deze zal zij in nauw overleg met één van de All4fit instructeurs doornemen. Je kun je zonder verwijzing als cliënt bij haar aanmelden. De zorgverzekering vergoedt het consult. Voor All4fit leden geldt geen of zeer beperkte wachttijd.


Stevens groente en fruit

www.boerderijwinkelstevens.nl

Aanbieding:
Gratis fruit voor alle leden in onze horeca.
 

Landgoed Bleijenbeek

www.bleijenbeek.nl

Aanbieding:
Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u 10% korting op golflessen op Landgoed Bleijenbeek.